La Revolució de l’Energia

www.fortuluz.es
http://www.fortuluz.es

Ja està aquí Fortuluz, la comercialitzadora elèctrica que té en compte el consumidor. Tots tenim necessitats diferents, per això ja està aquí l’energia que s’adapta a cada client. La factura de la llum es podrà controlar de manera ràpida, senzilla i online.

Cap al juny de 2016 el servei estarà disponible per a totes les llars de la Península i les Balears. Aquesta comercialitzadora llença al mercat una nova fórmula per contractar el subministrament de llum: a través de la seva web www.fortuluz.es, per la qual, a més a més, podrem conèixer a fons el consum elèctric, la potència que contractem i el tipus de tarifa.

Fortuluz s’està establint al país però no al sector, ja que és fruit de l’experiència i professionalitat d’una multinacional alemanya.

Neix gràcies a la liberalització del mercat elèctric a finals dels anys 90, que va lliurar al públic de l’obligació d’acceptar els preus de les grans companyies. Actualment hi ha moltes empreses que es dediquen a la comercialització d’energia, el consumidor té un ventall d’opcions per escollir.

A Fortuluz saben que l’electricitat s’utilitza de manera diferent depenent de la llar: cada família té necessitats pròpies. Per exemple, a les cases de famílies nombroses solen gastar molta energia amb els electrodomèstics grans (frigorífics, rentadores, forns, aire condicionat, etc) i, a més, gairebé sempre se n’està utilitzant algun. Tot el contrari a la casa d’una persona que treballi moltes hores i li agradi viatjar, el consum de la qual serà molt més baix i variarà en funció del mes. Per a aquest cas l’ideal seria una tarifa flexible amb poca potència. En canvi, per a la llar del primer exemple seria perfecta una tarifa fixa per haver-se de preocupar pel consum ni a l’hivern.

És per això que han creat dues tarifes, FijoLuz i FlexiLuz, que s’adapten a la potència que requereix cada llar.

Per a ajudar als més indecisos tindran una calculadora de tarifes. ¿Creus que podries reduir la potència que tens contractada? ¿Penses que estalviaries més si tinguessis una tarifa fixa? Amb aquesta eina és molt ràpid i fàcil sortir de dubtes sense donar dades personals.

A Fortuluz tot gira al voltant de l’eficiència: els tràmits 100% online, el facilíssim i gratuït procés de canvi i la flexibilitat del servei. Tot està preparat per estalviar.

Els hàbits, la quantitat de temps que passem a casa, el nombre de persones a la llar, el grau d’eficiència dels electrodomèstics… El consum elèctric és la combinació de molts factors, el de cada llar és únic. Cada família té els seus trucs per estalviar energia, però es pot anar més enllà.

Canviar el tipus de tarifa o la potència contractada pot marcar un abans i un després en el consum elèctric de la llar.


 

Contacta:

@fortuluz1

www.fortuluz.es

Anuncios